top of page
_edited.jpg

Fibra Diode

Fibra DFA is een innovatieve laatste generatie technologie met gekoppelde microlenzen. De Fibra DFA is 3x sneller dan de traditionele IPL/SHR lasers. Het licht dat door de meervoudige diode gegenereerd wordt concentreert zich op een enkele impuls, die via de optische vezel naar de haarwortel uitgezonden wordt. 

De behandeling

Na een accurate analyse van onze schoonheidsspecialiste zal de te behandelen zones een precieze en onberispelijke epilatie garanderen. Bovendien kunnen we dankzij de uiterst nauwkeurige detector, het fototype van je huid precies bepalen. Aan de hand daarvan garanderen we een maximaal doeltreffende behandeling zonder enige verbranding. De te behandelen zone wordt voorbereid met de actieve cosmetica Neo-D Derm. De geschikte parameters worden ingesteld en de behandeling vindt zowel op kleine zones als op grote snel plaats.

Maximaal resultaat

Dankzij de meervoudige Diode met dubbel gekoppelde vezel van 810 nm wordt de energie die door Fibra DFA geproduceerd wordt via een optische vezel naar de haarwortel overgebracht, zonder dat de maximale doeltreffendheid verloren gaat. Fibra FDA bereikt snel een frequentie van 10 hz waardoor een zeer snelle beweging van het handstuk op de te behandelen zone mogelijk is, voor een epilatiebehandeling die nog nooit zo snel geweest is.

1x behandeling is € 20,00 en 6 behandelingen voor € 100,00 ook voor oksels hanteren wij dit tarief.

Tijdelijke aanbieding: een jaar lang laserontharing, 3 zones naar keuze voor € 499,00.

_edited.jpg

Ben jij al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van kortingen en het laatste nieuws!

Bedankt!

Locatie

Langsom 28

1066EW Amsterdam

Maandag-Vrijdag: 9:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

KVK Nummer: 6795079

bottom of page